15.4 C
Botoșani
miercuri, 28 septembrie 2022

AMICAL. FC Botoșani – Rădăuți 4-0. Gol și pasă de gol Hazazi FOTO

FC Botoșani a jucat astăzi un meci amical împotriva formației Bucovina Rădăuți (Liga3) și s-a impus cu scorul de 4-0. Antrenorul Costel Enache a rulat aproape tot lotul, cu excepțIa lui Roman și Golubovic.
Costel Enache a început meciul cu: Pap (Cobrea) – Dumitraș, Plămadă, Miron, Mușat – Tincu, Cucu – Golofca (Piftor), Fulop, Serediuc – Axente. Botoșănenii și-au creat câteva ocazii prin Golofca, Axente, Dumitraș și Miron dar golul a venit abia cu două minute înainte de pauză. Andrei Dumitraș a executat o lovitură liberă din marginea careului, a trimis mingea în vinclu iar după 45 de minute a fost 1-0.

La pauză, Enache a făcut mai multe schimbări, începând reăriza secundă cu: Cobrea (Brânză) –  Ungurușan (Chitoșcă), Miron, Burcă, Acsinte – Rodriguez, Oaidă – Moruțan, Achim, Piftor  – Hazazi.

În debutul reprizei a doua, FC Botoșani a majorat scorul prin juniorul Alex Piftor care a marcat după o acțiune prelungită de atac.

La FC Botoșani a debutat Naif Hazazi, atacantul de 29 de ani venit din Arabia Saudită. Pe finalul partidei, sauditul i-a pasat lui Chitoșcă iar acesta a marcat din careul mic iar în minutul 90, Hazazi a marcat pentru 4-0.

Costel Enache nu i-a folosit în acest meci pe Golubovic și Roman, ambii cu probleme medicale.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA