33.7 C
Botoșani
vineri, 12 iulie 2024

AMICAL. FC Botoșani – Ceahlăul 2-1. B. Andone: “Cel mai important lucru e că nu am avut jucători accidentați”

FC Botoșani a jucat astăzi ultimul meci de pregătire înaintea startului noului sezon al Superligii. Echipa antrenată de Bogdan Andone a învins cu 2-1 pe Ceahlăul Piatra Neamț, golurile formației botoșănene fiind marcate de Mitrov și Jaly.

La finalul partidei, antrenorul Bogdan Andone s-a declarat mulțumit în primul rând că are tot lotul valid la startul campionatului.

“Un test util, cu toate că au fost și momente mai slabe de joc. Poate e și normal după cantonament. Am văzut și minusurile pe care încă le avem și trebuie să le punem la punct. Cel mai important lucru e că nu am avut jucători accidentați. Cred că a fost ultimul test pentru că intrăm în linie dreaptă. Nu mai avem timp, nu mai găsim nici adversari. Astăzi aș fi avut nevoie de două jocuri dar nu am găsit adversari. Le mulțumesc celor de la Piatra Neamț că au venit să ne ajute”, a spus Bogdan Andone.

Unul dintre jucătorii remarcați în jocul de astăzi a fost Jaly. A marcat un gol, a alergat pe tot terenul, și-a depășit ușor adversarii și a dat câte pase în stil Ongenda.

“Jaly s-a pregătit și în sezonul trecut, a făcut meciuri bune în care a marcat. El a venit fără pregătirea din vara trecută, fără pregătirea din iarna trecută. Cred că această pregătire îl va ajuta și sper ca evoluțiile lui să fie bune și să aibă reușite”, a mai spus Bogdan Andone care se declară mulțumit de pregătirea făcută vara aceasta.

“A fost un cantonament foarte bun, condiții bune, vremea a fost excelentă, ne-am antrenat bine. Important e că nu avem probleme cu jucătorii accidentați”, a adăugat antrenorul echipei FC Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA