0.6 C
Botoșani
joi, 30 noiembrie 2023

Amfiteatru arhiplin la -20 de grade. Sute de spectatori la Festivalul de Datini şi Obiceiuri de la Pomârla GALERIE FOTO

festival pomarla (17)

Sute de oameni s-au adunat în amfiteatrul din localitatea Pomârla pentru a asista la Festivalul de Datini şi Obiceiuri care a fost organizat de către primărie, în ultima zi a anului 2014. Deşi afară era o temperatură ce se apropia de -20 de grade, amfiteatrul a fost neîncăpător.

În debutul spectacolului, organizatorii au pregătit un program de muzică populară. La ediţia din acest an, cap de afiş a fost Sofia Vicoveanca, una din cele mai apreciate artiste din România. Pe scenă au mai urcat Marius Zgaianu alaturi de Ansamblul „Strajerii Bucovinei” şi Ansamblul „Cordareanca” după care a urmat un program de datini si obiceiuri din Bucovina, ansamblul din Iezer (Hiliseu- Horia), Banda Olinescu, Banda Trestiana iar în final a fost focul de artificii.

pomarla festival de datini si obiceiuri de iarna (16)

 

pomarla festival de datini si obiceiuri de iarna (15)

festival pomarla (1) festival pomarla (2) festival pomarla (3) festival pomarla (4) festival pomarla (5) festival pomarla (6) festival pomarla (7) festival pomarla (8) festival pomarla (9) festival pomarla (10) festival pomarla (11) festival pomarla (12) festival pomarla (13) festival pomarla (14) festival pomarla (15) festival pomarla (16) festival pomarla (17) festival pomarla (18) festival pomarla (19)pomarla festival de datini si obiceiuri de iarna (14) pomarla festival de datini si obiceiuri de iarna (13) pomarla festival de datini si obiceiuri de iarna (12) pomarla festival de datini si obiceiuri de iarna (11) pomarla festival de datini si obiceiuri de iarna (10) pomarla festival de datini si obiceiuri de iarna (9) pomarla festival de datini si obiceiuri de iarna (8) pomarla festival de datini si obiceiuri de iarna (7) pomarla festival de datini si obiceiuri de iarna (6) pomarla festival de datini si obiceiuri de iarna (4) pomarla festival de datini si obiceiuri de iarna (3) pomarla festival de datini si obiceiuri de iarna (2) pomarla festival de datini si obiceiuri de iarna (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA