28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Amenzi de peste 4000 de lei aplicate de jandarmi după un scandal într-un bar din municipiul Botoşani

jandarmi strada

În după-amiaza zilei de 13 iunie, un echipaj de jandarmi s-a deplasat pe strada Independenței din municipiul Botoșani, unde administratorul unui bar a sesizat telefonic  producerea unui scandal.

La fața locului, jandarmii au găsit un bărbat care sângera abundent în zona feței, fiind solicitată prezența unei ambulanțe, care l-a transportat la U.P.U. a Spitalului Mavromati, apoi la Secția de Psihiatrie.

În momentul intervenției jandarmilor, în fața barului s-au adunat mai mulți cunoscuți ai bărbatului lovit, care au provocat scandal, încercând să împiedice luarea măsurilor legale de către forțele de ordine. La sosirea ambulanței, aceștia au devenit și mai gălăgioși, însoțind ambulanța până la U.P.U., unde s-au manifestat în același mod.

Pentru scandalul provocat și tulburarea ordinii și liniștii publice, două femei și doi bărbați au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 4300 de lei.

În urma vizionării înregistrărilor făcute de camerele de supraveghere ale barului, pe numele administratorului au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,loviri și alte violențe”.

La rândul său, bărbatul lovit s-a ales cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru provocare de scandal și adresare de injurii și amenințări, el fiind, de fapt, cel care a ,,inițiat” întreg ,,tămbălăul”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA