1.2 C
Botoșani
joi, 22 februarie 2024

Amenzi de peste 12.000 de lei aplicate în două zile la Dorohoi

 

News În zilele de 12-13.03.2014, poliţiştii de investigare a fraudelor – Poliţia municipiul Dorohoi au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia  prevenirii și combaterii comerțulul ilicit cu băuturi alcoolice, produse din tutun și alte mărfuri.

Poliţiştii au efectuat verificări în cazul a 13 agenţi economici şi 21 persoane fizice. De asemenea, au fost verificate în trafic, în municipiul Dorohoi, peste 30 de autovehicule.                  

Poliţiştii au constatat 19 fapte de natură contravenţională, valoarea sancţiunilor aplicate însumând peste 12.700 lei. De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 970  lei.

Totodată, în cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au depistat o femeie în vârstă de 50 de ani, din municipiul Dorohoi, în timp ce deţinea şi comercializa în incinta unei unităţi comerciale situate în Piaţa Plevna din municipiu, mai multe sortimente de țigări cu timbru Ucraina și Republica Moldova, fără a avea documente legale de proveniență și fără a fi autorizată în acest sens.

În cauză s-a întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

152 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA