5.5 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Amendaţi după ce au devastat coşurile de gunoi şi băncile din Parcul Mihai Eminescu

amendati pentru distrugere

Aflaţi în misiune de patrulare, poliţiştii locali au surprins în seara zilei de  27 ianuarie, în jurul orei 21.00 pe numiţii A. Eusebiu-Constantin în vârsta de 13 ani din Municipiul Botoşani şi  P. Bogdan Petru de 22 ani din comuna Roma.

După o aniversare cu prietenii au considerat că e bine  sa-şi verifice performanţele sportive pe coşurile de gunoi din parcul Mihai Eminescu.

Au început prin a lovi cu piciorul coşurile aflate pe aleile parcului, mobilierul stradal şi acompaniaţi de ţipete şi urlete au încins un meci de fotbal cu un coş de gunoi.

Duşi la sediul Poliţiei Locale pentru identificare şi sancţionare, cei doi au recunoscut faptele, fiind astfel  sancţionaţi. P. Bogdan Petru a primit o amendă în cuantum de 400 lei, iar în cazul minorului A. Eusebiu-Constantin, au fost chemaţi părinţii care au fost sancţionaţi cu 100 lei, pentru nesupravegherea minorului, în conformitate cu prevederile art.2 pct.33 din Legea nr. 61/1991.

cos de gunoi distrus

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA