Ambulanţă implicată într-un accident rutier. O asistentă a fost rănită FOTO

0
1146

accident ambulanta ungureni, botosani (1)

O ambulanta aflata in misiune a fost implicata, sambata seara, intr-un accident provocat de un sofer baut. Evenimentul rutier s-a produs pe raza comunei Ungureni.

Salvarea transporta o bolnava de la sectia Saveni catre Spitalul din Botosani, iar la trecerea cu calea ferata din Ungureni, ambulantierul a incetinit ca sa se asigure, moment in care a fost lovit in spate de un autoturism, care ulterior a parasit partea carosabila si a aterizat intr-un sant.

In urma accidentului rutier asistenta din salvare a fost ranita si transportata la spital pentru ingrijiri medicale.

Pacienta din ambulanta a fost preluata de o alta salvare si adusa la spital. Aceasta nu a fost ranita.Din fericire, si soferul ambulantei a scapat teafar din accident.

Cat despre conducatorul auto din Ford, un barbat de 50 de ani, acesta a fost testat de politisti cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Politistii fac investigatii pentru a afla toate imprejurarile in care s-a produs accidentul rutier.

accident ambulanta ungureni, botosani (2) accident ambulanta ungureni, botosani (13) accident ambulanta ungureni, botosani (12) accident ambulanta ungureni, botosani (11) accident ambulanta ungureni, botosani (10) etilotest accident ambulanta ungureni, botosani (9) accident ambulanta ungureni, botosani (8) accident ambulanta ungureni, botosani (7) accident ambulanta ungureni, botosani (6) accident ambulanta ungureni, botosani (5) accident ambulanta ungureni, botosani (4) accident ambulanta ungureni, botosani (3)