3.7 C
Botoșani
marți, 29 noiembrie 2022

Alina Gorghiu: “Reprezintă o miză foarte importantă pentru PNL, câştigarea judeţului Botoşani, câştigarea municipiului”

PNL, Blaga, Gorghiu  (6)

Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, cei doi copreşedinţi PNL, au venit la Botoşani pentru a participa la lansarea candidaţilor pentru alegerile locale din luna iunie. Cei doi au participat dimineaţă la o acţiune în oraşul Flămânzi iar la ora 16.00 vor fi prezenţi la Casa Sindicatelor unde este programată lansarea candidaţilor.

În cadrul unei conferinţe de presă, Alina Gorghiu a declarat că unul din principalele obiective ale PNL este câştigarea primăriei municipiului Botoşani, candidatul acestei formaţiuni fiind Cătălin Flutur, fost primar în perioada 2004-2012.

“Mă bucur că am ocazia să fiu împreună cu Vasile Blaga la lansarea unei mari părţi din candidaţii pentru unităţile administrative teritoriale din acest judeţ. Evident că reprezintă o miză foarte importantă pentru PNL, câştigarea judeţului Botoşani, câştigarea municipiului. Îmi doresc să văd o garnitură liberală la nivelul întregului judeţ. Am fost la Flămânzi şi am fost surprinsă să văd că musteşte de liberalism. Avem un primar destoinic care nu are nicio emoţie să-şi recâştige mandatul”, a declarat Alina Gorghiu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA