0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Alina Gorghiu, noul președinte interimar al PNL. Ce MESAJ au liberalii pentru KLAUS IOHANNIS

alina gorghiu
Alina Gorgiu, noul preşedinte interimar al PNL

Alina Gorghiu a fost aleasă, joi, noul președinte interimar al PNL, cu scorul de 47 de voturi, în timp ce  Ludovic Orban a obținut doar 28. Într-o scurtă declaraţie de presă susţinută imediat după încheierea competiţiei pe care a apreciat-o ca fiind „corectă şi elegantă”, Gorghiu a declarat că PNL trebuie să treacă printr-un proces de recredibilizare şi că votul arată că în partid există „unitate”.

Totodată, aceasta a ţinut să-i transmită preşedintelui ales, Klaus Iohannis, că liberalii îi vor sta alături în ceea ce priveşte proiectele asumate de acesta în campania pentru prezidenţiale.
„Mesajul pe care l-am dat colegilor mei şi care au avut azi încrederea de a-mi da votul a fost unul de unitate a PNL. Am perceput mesajele colegilor, sper eu, corect. Spre bucuria mea, se suprapun peste voinţa celor care au ieşit să-şi exercite votul în 16 noiembrie. O să ne deschidem ca partid, o să acceptam orice resursă de valoare. Chiar dacă s-a discutat despre cât de greu va fi din punct de vedere organizatoric şi sentimental chiar să reorganizăm PNL, nu am uitat că adversarul nostru politic este PSD. Îl felicit pe Ludovic Orban. În încheiere, vreau să-i transmit preşedintelui ales, Klaus Iohannis, că acest partid va fi un partener de încredere al preşedintelui şi va continua proiectele pe care şi le-a asumat cu preşedintele în campanie”, a declarat Alina Gorghiu, la finalul şedinţei BPN.

Citeşte mai mult pe Realitatea.net

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA