19.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

Alin Bejan s-a despărțit de FC Botoșani după 25 de ani: “Mulțumesc suporterilor…”

Alin Bejan și-a reziliat astăzi contractul cu FC Botoșani, club la care a jucat și antrenat aproximativ 25 de ani. Deși mai avea încă un an contract, a acceptat rezilierea pe cale amiabilă.

Încă din iarnă, patronul Valeriu Iftime a decis ca Alin Bejan să nu mai facă parte din staff-ul primei echipe dar contractul a fost reziliat acum, la finalul sezonului. Fostul mijlocaș al FC Botoșani a transmis un mesaj suporterilor și oamenilor cu care a colaborat în cei 25 de ani.

“Astăzi, colaborarea mea cu FC Botoșani a luat sfârșit pe cale amiabilă, după 25 de ani activitate și aproape 400 meciuri în Liga 1, ca antrenor secund. Mulțumesc din suflet celor care mi-au acordat această șansă să fac parte din familia FC Botoșani. Mulțumesc suporterilor care au fost alături de noi la bine și mai ales la greu. Trebuie să fie mândri că FC Botoșani va juca în continuare în prima ligă. Nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor colaboratorilor, colegilor cu care am lucrat și am împărțit același vestiar. Clubului FC Botoșani îi doresc să aibă parte de cel puțin încă 10 ani de Liga 1”, a spus Alin Bejan.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA