3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Alex Tîrcovenu, mijlocaș FC Botoșani: “Ne este rușine de poziția din clasament și de rezultatele pe care le-am înregistrat. Ne cerem scuze”

FC Botoșani este pe locul 12 în clasament cu doar 20 de puncte acumulate în 19 meciuri, are cea mai slabă apărare din prima ligă și vine după o înfrângere la Constanța, în fața Farului, cu scorul de 8-0.

Mijlocașul Alex Tîrcoveanu consideră că sezonul nu mai poate fi salvat dar o victorie în Cupa României ar ajuta în perspective ultimelor două meciuri de campionat din acest an.

“Ne este rușine de poziția din clasament și de rezultatele pe care le-am înregistrat. Suntem jucători care am jucat și anul trecut și ne-am bătut până în ultima etapă la play-off, care am făcut o figură frumoasă în play-out și care eram la un pas de calificarea în Europa. Jocul nu ne-a dat prea multe speranțe până acum dar cu o atitudine bună putem face o figură frumoasă. Nu cred că putem salva sezonul cu o victorie (n.r. în Cupa României) dar ne-ar da un moral bun și posibilitatea de a privi în față cu speranțe”, a spus Alex Tîrcoavenu care a transmis un mesaj suporterilor:

“În primul rând vreau să ne cerem scuze, ne pare rău pentru rezultatele pe care le-am făcut. Muncim în fiecare zi, nu suntem delăsători. Sper să fie în continuare alături de noi”.

“Trebuie să fie alături de noi pentru că singuri nu putem reuși. E adevărat că în multe rânduri nu ne ridicăm la nivelul pretențiilor lor dar asta e pe orice stadion. Niciodată echipa nu se ridică la nivelul pretențiilor suporterilor. Dar încercăm și facem tot posibilul să ne ridicăm privirea cât mai sus”, a completat Mihai Ciobanu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.




























ULTIMA ORA