2.2 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
marți, 28 martie 2023

Alegeri la LPF. V. Iftime: Dacă ar fi un candidat cu o altă expunere şi mult mai dinamic, vom merge pe schimbare

lpf gino iorgulescu foto sport.ro

Conducătorii clubului FC Botoşani sunt nemulţumiţi de actuala conducere a Ligii Profesioniste de Fotbal şi îşi doresc o schimbare. Totul depinde de cine va intra în această luptă luptă pentru funcţia de preşedinte al LPF.

Pe data de 23 octombrie vor avea loc alegeri la Liga Profesionistă de Fotbal iar până acum şi-au anunţat candidatura Gino Iorgulescu, Marius Stan şi Sorin Drăgoi. Conducătorii FC Botoşani nu au anunţat pe cine vor susţine dar s-au declarat nemulţumiţi de activitatea lui Gino Iorgulescu.

valeriu iftime“Eu personal, cred că preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal putea face mai mult. Dacă ar fi un candidat cu o altă expunere şi mult mai dinamic, vom merge pe schimbare. Mi se pare foarte discret şi neimplicat. Mi s-a părut deplasat când s-a spus că dacă îl alegem tot pe Iorgulescu ni se garantează drepturile TV. Trebuie o licitaţie şi să vedem ce se întâmplă. Se pot face multe lucruri care ţin de normalitate. Nici acum nu ştii câţi bani primeşti din drepturile TV, când îi primeşti şi nu există un document prin care să fiu informat că pentru locul şase, primesc banii ăştia. Este exact ca pe vremea lui Dragomir. A conduce un club de fotbal cu buget de 3,5 milioane de euro şi să nu generezi datorii, e greu. Un milion şi ceva îi primeşti din drepturile TV iar tu trebuie să asiguri 2 milioane”, a declarat Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA