4.2 C
Botoșani
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

ALEGERI ÎN BOTOŞANI. Mihai Ţâbuleac: „Atunci când votăm nu facem altceva decât să ne exprimăm asupra viitorului nostru şi al copiilor noştri” – FOTO

tabuleac la vot (1)

Mihai Ţâbuleac, candidatul Partidului Mişcarea Populară la Primăria Botoşani, a votat în această dimineaţă la Şcoala nr.1 din municipiu. Acesta a venit împreună cu soţia şi cu o parte din staff-ul PMP Botoşani.

„Am votat cu speranţa ca Botoşaniul să dobândească mai multă putere economică şi să dispună de ce este necesar pentru ca toţi cetăţenii să ducă un trai decent. Îi sfătuiesc pe toţi botoşănenii să iasă la vot. Au fost destui cei care ne-au călcat drepturile în picioare şi este absolut nefiresc şi păgubos să renunţăm la dreptul de a ieşi la vot. Atunci când votăm nu facem altceva decât să ne exprimăm asupra viitorului nostru şi al copiilor noştri. Când votăm luăm o opţiune în ceea ce priveşte schimbarea în bine care nu se poate înfăptui decât dacă  intervenim. Dragi botoşăneni , e foarte important să participaţi la vot”, a declarat Mihai Ţâbuleac.

tabuleac la vot (4) tabuleac la vot (3) tabuleac la vot (2)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA