10.5 C
Botoșani
sâmbătă, 24 februarie 2024

ALDE va avea o listă inedită la CL Botoşani. „Sunt virgin în politică”

iacob marius, atudoroae gabriel

Liderii ALDE Botoşani au început să-şi promoveze oamenii pe care urmează să-i includă pe lista pentru Consiliul Local al municipiului Botoşani. Pe această listă se va afla şi Marius Iacob, profesor de Educaţie Fizică la Scoala 10 şi „mic întreprinzător”. El se ocupă de comercializarea produselor fast food şi spune că e „virgin în politică”.

Marius Iacob nu a mai făcut politică până de curând când a fost cooptat în ALDE de către Gabriel Atudoroae, candidatul acestei formaţiuni la primăria municipiului Botoşani.

„Din exterior toată lumea face politică. Fiind apropiat de domnul Atudoroae, a început să-mi explice viziunea politică a partidului, oamenii pe care vrea să-i aibă lângă dumnealui. Sunt virgin în politică, fără conotaţii, adeziuni. Cunoscând ce vrea, am considerat că este omul potrivit şi ideologia potrivită ca să mergem la luptă împreună şi să facem ceva pentru oraşul ăsta, altceva decât s-a făcut până acum”, a spus Marius Iacob.

„Mă gândesc la siguranţa cetăţanului, la implentarea unui program în parteneriat cu Crucea Roşie, pentru şcolile din oraş. Pentru copii, pentru oameni în general va fi un mare plus să ştie cum se acordă primul ajutor, ce se face în caz de accident, de fractură. Mă gândesc la curăţenia oraşului, distribuirea de fonduri acolo unde oamenii vor avea solicitări”, a adăugat candidatul ALDE.

Gabriel Atudoroae, candidatul ALDE pentru funcţia de primar al municipiului Botoşani susţine că întreaga listă pentru Consiliul Local va fi formată din oameni care nu au mai făcut politică până în acest moment.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA