4.2 C
Botoșani
sâmbătă, 26 noiembrie 2022

ALDE și-a lansat candidații pentru primăriile Vorona, Adășeni, Avrămeni, Tudora, Hlipiceni, Frumușica, Durnești, Coțușca, Vlăsinești și Manoleasa

Conducerea ALDE Botoșani și-a desemnat candidații la încă zece primării de comune. Este vorba de candidații din comunele Vorona, Adășeni, Avrămeni, Tudora, Hlipiceni, Frumușica, Durnești, Coțușca, Vlăsinești și Manoleasa.

Florin Țurcanu, președintele ALDE Botoșani, recunoaște că pentru o parte dintre candidați va fi foarte greu să câștige dar consideră că unii din ei au șanse mari de a obține rezultate foarte bune.

“Gelu Niculăescu este candidatul nostru la Primăria Vorona. Este un om de afaceri, are o firmă de transport internațional. Are o echipă deja construită, știe că este o luptă dificilă. Pentru comuna Adășeni, candidatul nostru este domnul Dumitru Dresleucă. Este administratorul unei societăți care lucrează în jur de 400 de hectare, are un lanț de magazine și cunoaște foarte bine realitatea din comuna Adășeni și are mari șanse să câștige. Am refuzat solicitarea primarului în funcție care a dorit să vină la ALDE. Candidatul în comuna Avrămeni este domnul doctor Constantin Avădănei. Sunt convins că are mari șanse să câștige. În comuna Tudora va candida Ionuț Vatamanu. A lucrat 17 ani în afară. A fost asistent manager la o firmă care se ocupă de exploatare forestieră. Tatăl lui a fost șeful secției agricole în comuna tudora, socrul lui este șeful ocolului silvic Vorona”, a spus Florin Țurcanu.

“Săvel Vereștiuc va candida la Primăria Hlipiceni. A fost secretarul Primăriei Hlipiceni, este licențiat în drept și economie. A mai candidat și s-a clasat pe locul doi. În comuna Frumușica va candida consilierul personal al primarului. Domnul Dumitru Baciu a fost viceprimar două mandate. Domnul inginer Gelu Matei va candida la Primăria Durnești. Este o candidatură dificilă dar sperăm să obțină un rezultat onorabil. Domnul inginer Viorel Ciobanu va candida la Primăria Coțușca. Este un om de afaceri puternic și sunt convins că va fi viitorul primar al acestei comune. Doamna Luminița Onciuc va candida la Primăria Vlăsinești. Soțul domniei sale a fost primarul acestei localități, cunoaște realitatea. Mircea Cristian este candidatul nostru la Primăria Manoleasa. Este fiul fostului primar PNL Mircea Mihai. Are o fermă mare zootehnică, o fermă mare vegetală, un număr mare de magazine”, a mai spus liderul ALDE Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA