18.9 C
Botoșani
joi, 8 iunie 2023

Alberto Cobrea: „Vreau să-mi cer scuze suporterilor”

Titularul postului de portar al FC Botoșani și-a cerut scuze suporterilor echipei. La finalul meciului cu Chiajna, pierdut de FC Botoșani pe propriul teren, Cobrea a intrat în conflict cu suporterii care strigau: BLATIȘTII!
Portarul botoșănean și-a recunoscut greșeala, și-a cerut scuze și a promis că nu va mai face astfel de gesturi la adresa suporterilor.

„Vreau să-mi cer scuze vizavi de ieșirea mea nervoasă din ultimul meci, nu a fost corect din partea mea cu siguranță dar ținând cont că am avut un an destul de încărcat și mai sunt și meciuri în care nu ne merge jocul, acumulăm frustrări și de asta țin să fac apel la toți suporterii să vină să ne susțină și în momentele grele pentru că am avut un an destul de bun. Cu siguranță acest lucru nu scuză ieșirea mea și pe această cale vreau să-mi cer scuze, promit că nu se va mai repeta și sper ca meciul viitor să fie alături de noi și să nu mai aibă momente de îndoială la adresa noastră”, a declarat portarul botoșănean Alberto Cobrea.

„Este un gest, o frustrare, au acumulat oboseală cred și mentală la Alberto, jucător care pune suflet pentru echipă, nici rezultatul nu a fost de partea noastră, colaborat cu presiunea publicului cu „blatiștii”, „demisia” la fiecare meci. Suntem Botoșaniul deocamdată și nu cred că cineva își riscă libertatea. Alberto suferă după gestul făcut, este o acumulare nervoasă, va răspunde în fața clubului conform regulamentului de ordine interioară, e afectat, ne cerem scuze, noi staff-ul pe această cale și tot ce înseamnă FC Botoșani ne cerem scuze publicului botoșănean pentru ieșirea lui nervoasă dar sunt și ei oameni”,  a precizat Alin Bejan, antrenor secund.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA