14.5 C
Botoșani
luni, 15 aprilie 2024

Aglomeraţie de nedescris la Serviciul de Permise şi Înmatriculări Auto Botoşani. Sunt câte 500 de persoane pe zi

inmatriculari auto, permise

Aglomeratie de cosmar la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor din Botosani. Cu un deficit de personal si peste 500 de solicitari pe zi, angajatii serviciului sunt nevoiti sa lucreze la foc continuu si sa ramana peste program pana la ultima persoana.

Numai astazi de exemplu, 200 de persoane au fost inscrise pentru examenul teoretic, pe langa alte sute de oameni care au venit sa-si inmatriculeze masinile sau cu alte probleme care pot fi rezolvate in cadrul acestui serviciu. Se sta la rand cu orele, iar cei care asteapta ajung la limita rabdarii.

„Cu toate ca lucram cu bonuri de ordine avem zilnic peste 500 de persoane care se adreseaza serviciului nostru, incepand de la examinare parte teoretica, examinare proba practica, inmatriculari, autorizari, radieri si alte probleme.La ora actuala avem un deficit de patru persoane. Este specific lunii august si cu toate ca lucram cu program prelungit este greu. Numai astazi la proba teoretica avem 200 de persoane”, a declarat Danut Ciubotaru, sef serviciu.

In ultimii doi ani, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatricularea Vehiculelor din Botosani a ramas fara sapte angajati ca urmare a concedierilor.

In momentul de fata, sunt 12 salariati din care zilnic catre patru examinatori sunt pe teren pentru  examenul practic la scoala de soferi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA