20.5 C
Botoșani
marți, 21 mai 2024

Adversar accesibil pentru FC Botoşani dacă trece de Legia Varşovia

fc botosani - spartaki (12)

În cazul în care va reuşi să elimine pe Legia Varşovia, FC Botoşani va întâlni în turul trei al Europa League un adversar mai slab cotat decât polonezii. Este vorba de câştigătoarea dintre FK Kukësi şi FK Mladost Podgorica.

Astăzi, la ora 14.00, a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din turul trei preliminar al Champions League şi Europa League. În urne s-au aflat toate cele patru echipe româneşti calificate în cupele europene. De această dată, FC Botoşani a avut mai mult noroc la tragerea la sorţi. Dacă va reuşi să elimine pe Legia Varşovia, echipa antreată de leo Grozavu va întâlni câştigătoarea dintre FK Kukësi şi FK Mladost Podgorica.

În prima manşă a turului doi din Europa League, FK Mladost Podgorica s-a impus cu 1-0 pe terenul albanezilor de la FK Kukësi iar muntenegrenii au prima şansă la calificare.

FK Mladost Podgorica este un club fondat în 1950 şi care evoluează în prima ligă din Muntenegru. Foarte mulţi ani, această formaţie a evoluat în eşaloanele doi şi trei al campionatului din Iugoslavia. În ultimul deceniu a evoluat în campionatul din Muntenegru dar fără rezultate spectaculoase. FK Mladost Podgorica a mai participat în Europa League în ediţia 2013-2014. A eliminat pe Videoton şi FK Senica iar în turul trei a întâlnit pe FC Sevilla. Formaţia spaniolă s-a impus cu 6-1 la Sevilla şi cu 3-0 în Muntenegru.

Celelalte echipe românești nu au fost foarte norocoase la tragerea la sorți. În Europa League, Astra va întâlni pe West Ham United, ASA Tg. Mureș pe Saint Etienne iar Steaua va juca în Champions League cu Partizan Belgrad.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES


ULTIMA ORA