23.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

Activități organizate pe Pietonalul Unirii, de Ziua Copilului

Primăria municipiului Botoșani organizează și în acest an, pentru a sărbători Ziua Copilului, 1 Iunie, festivități și programe publice destinate copiilor botoșăneni și familiilor lor.

Împreună cu ISU Botoșani, ONG-uri de profil, operatori economici care comercializează produse sportive și pentru copii, cu sprijinul sponsorului principal Carrefour și cu participarea actorilor Teatrului de Păpuși Vasilache, îi invităm pe cei mici pe data de 1 Iunie, de ziua lor, pe Pietonalul Unirii pentru a se bucura de toate surprizele pe care le pregătim.
Nu vor lipsi din program jocurile și concursurile sportive cu premii, competiția de desene pe asfalt, aplicațiile destinate exclusiv copiilor, târgul de jucării ori lecțiile pentru a fi un bun artist păpușar.
Primarul Cătălin Flutur a declarant cu privire la evenimentul organizat de Ziua Copilului: ”Îi invit cu drag pe toți botoșănenii să își aducă copiii și nepoții pe Pietonalul Unirii, pe 1 Iunie, pentru a se bucura de toate surprizele pe care le-am pregătit”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA