ACS Poli Timişoara – FC Botoşani 1-4 LIVE – Au marcat: Bordeianu, Fulop, Cabrera şi Ivanovici

0
548

fc botosani - acs poli timisoara (25)

Jucătorii şi antrenorii FC Botoşani au plecat foarte încrezători la Timişoara şi anunţau că singurul obiectiv este obţinerea celor trei puncte care le-ar permite să urce pe locul trei în play-out şi să ajungă la doar două puncte de liderul CSU Craiova.

FC Botoşani a început în atac partida dar Fulop şi Ngadeu nu reuşesc să deschidă scorul. Dominarea botoşănenilor avea să se concretizeze în minutul 9 când Mihai Bordeianu şutează de la 25 de metri şi învinge pe goalkeeperul gazdelor. Replica timişorenilor vine imediat iar în minutul 14 Doman reuşeşte egalarea. Gazdele forţează marcarea golului doi dar Doman şi Goga nu reuşesc să marcheze. A făcut-o Fulop în minutul 33 când a marcat un eurogol. Trei minute mai târziu, Cabrera marchează cu capul iar FC Botoşani conduce cu 3-1.

În minutul 40, gazdele rămân cu un om în minus. Ross Jenkins a fost eliminat de centralul Alexandru Tudor pentru un fault la Vaşvari. În minutul 45, Matulevicius este aproape de gol dar trimite în bară.

Repriza secundă începe tot cu FC Botoşani în atac iar în minutul 49 Petre Ivanovici marchează pentru 4-1. FC Botoşani putea marca golul cinci dar Ivanovici şi Matulevicius se joacă cu defensiva gazdelor şi nu trimit spre poartă. Petre Grigoraş îi aruncă în luptă pe Elek şi Croitoru iar timişorenii devin ceva mai periculoşi.

Cu un avantaj de trei goluri, botoşănenii nu au mai forţat şi deja se gândeau la meciul de la Iaşi, programat joi seara. Cu această victorie, FC Botoşani s-a apropiat la doar două puncte de CSU Craiova şi la un punct de CSMS Iaşi.

ACS Poli: Smaranda – Melinte, M. Torres, Cânu, D. Popescu – Jenkins, J. Hernandez (80 Suarez) – Bărbuț (60 Elek), Nimely, Doman (60 Croitoru) – Goga

FC Botoșani: Iliev – Dimitrov, Ngadeu, Ichim, Mușat (72 Patache) – Vașvari (59 Cucu), Cabrera, Bordeianu – Ivanovici, Matulevicius, Fulop (67 Bujor)