Accident rutier pe Calea Naţională din Botoşani. Două femei au ajuns la spital după ce au traversat regulamentar strada FOTO

0
2539

accident calea nationala, trecere pietoni (7)

Un accident de circulatie a avut loc, astazi dimineata, pe trecerea de pietoni din zona Pietei Centrale, in fata farmaciei Anca, in urma caruia doua femei, una de 64 si cealalta de 60 de ani au ajuns la spital.

 

In timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni, acestea au fost lovite de un autoturism, Opel Astra, la volanului caruia se afla medicul Stefan Bercea, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta.

Victimele au fost transportate la spital, iar la locul cu pricina au ajuns politistii de la rutiera care au facut investigatii. Din primele informatii, una dintre femei are o fractura la gamba stanga si cealalat mai multe traumatisme minore.

accident calea nationala, trecere pietoni (6) accident calea nationala, trecere pietoni (5) accident calea nationala, trecere pietoni (4) accident calea nationala, trecere pietoni (3) accident calea nationala, trecere pietoni (1)