Accident provocat de un tânăr fără permis şi care a furat autoturismul de la firma la care lucra

0
430

politisti rutiera9iunie

Vineri, în jurul orei 12.40, Poliția oraşului Darabani a fost sesizată prin apel de urgenţă 112, cu privire la faptul că în cartierul Eşanca din localitate, s-a produs un accident rutier soldat cu avarii.

Echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului a identificat conducătorul auto implicat în accident, în persoana unui tânăr de 18 ani, din localitatea Seliștea, comuna Mileanca, judeţul Botoşani.

În urma cecetărilor efectuate, s-a stabilit autoturismul aparţinea unei societăţi comerciale din comuna Mileanca, unde tânărul implicat în accident era angajat, fiind sustras de către acesta în dimineaţa de 13.06.2014.

Ulterior, în timp ce se deplasa pe raza oraşului Darabani, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, împrejurare în care autoturismul a părăsit carosabilul, izbindu-se în gardul unei locuinţe.

Verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Faţă de tânărul implicat în producerea evenimentului nu au fost formulate alte plângeri.