0.1 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Accident provocat de un „italian”

upuurgentemajore

Ieri, la ora 0:20, un tânăr de 20 ani din com. Coțușca, jud.Botoșani, posesor al permisului de conducere eliberat de autorităţile italiene, a provocat un accident rutier soldat cu cinci răniţi.

Potrivit poliţiştilor, tânărul a condus un autoturism pe DJ 282, iar  la km 151 + 350 m, într-o curbă  la dreapta, pe o porțiune de carosabil acoperit cu aluviuni, create în urma ploilor abundente, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, fapt pentru care a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe contrasens și s-a răsturnat în interiorul curții Consiliului Local Coțușca, pe cupolă, sprijinit de gardul clădirii.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 5 persoane, cu vârste între 17 şi 20 de ani, pasageri în autoturism, care au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Botoșani, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se continuă cercetările față de conducătorul auto sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA