Accident la Dorohoi. A intrat cu maşina în curtea unei locuinţe

0
730

accident dorohoi

Accident de circulație spectaculos produs marți, 26 aprilie 2016, în jurul orei 07:30, pe strada Ștefan cel Mare din Dorohoi, în apropierea Bisericii „Sf. Nicolae”.

Din primele cercetări se pare că Dănuț M., din Broscăuți, aflat la volanul unui autoturism marca Hyundai, se deplasa dinspre oraș către ieșirea spre localitatea Broscăuți, iar în apropierea Bisericii „Sf. Nicolae” a pierdut controlul și a intrat în curtea unei case. Autoturismul a trecut foarte aproape și de o conducată de gaz și a evitat coliziunea cu locuința respectivă la limită.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje de pompieri, poliție și poliție locală care au asigurat zona și au început cercetările pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță, care l-a preluat pe șoferul autoturismului și l-a transportat la Spitalul Municipal Dorohoi.

„La noi a sosit o victimă a unui accident rutier cu traumatism facial, contuzie regiunea nazală. Acesta nu a rămas internat.”, a declarat pentru Dorohoi News, dr. Sabău Ștefan, medicul de gardă de la secția Chirurgie a Spitalului Municipal Dorohoi.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Sursa: DorohoiNews