9.9 C
Botoșani
marți, 23 aprilie 2024

Accident în Zona Industrială. Trei maşini avariate şi persoană rănită GALERIE FOTO

Trei maşini au fost avariate în urma unui accident rutier care s-a produs în această dimineaţă, în Zona Industrială a municipiului Botoşani. În urma impactului dintre cele trei autoturisme, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs la intersecţia străzii Cale Naţională cu strada Cornişa. Din primele verificări, şoferul unui autoturism de teren a venit dinspre gară şi a virat stânga către Poliţia Rutieră, fără a acorda prioritate unui autoturism marca Ford care venea dinspre Electrocontact. Din impact, maşina de teren a ricoşat într-un autoturism care venea de pe strada Cornişa. Un bărbat aflat în autoturismul Ford a fost rănit ceva mai grav şi a necesitat transportarea la spital. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz.

Campionat naţional de Qwan Ki Do la Botoşani News Municipiul Botoşani va organiza în perioada 15-16 martie, Campionatul Naţional de Qwan Ki Do, competiţie destinată juniorilor şi seniorilor. Această competiţie va avea loc în Sala Polivalentă Elisabeta Lipă. Eugen Ţurcanu, preşedintele clubului DAO Botoşani susţine că la această ediţie de campionat naţional sunt aşteptaţi peste 250 de sportivi din ţară. Printre participanţi se vor număra şi sportivi de la cluburile DAO Botoşani şi SINH DAU Botoşani. Reprezentanţii celor două cluburi botoşănene şi-au propus cucerirea unui număr mare de medalii ţinând cont de faptul că vor avea cei mai mulţi sportivi în competiţie.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMA ORA