23.1 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

Accident în Bulgaria. Doi români au fost grav răniți

Tragediile se țin lanț pentru românii care călătoresc în Bulgaria. Doi români au fost grav răniți în urma unui nou accident produs în țara vecină, în regiunea Balcic. Doi ucraineni au murit, iar copilul acestora a fost grav rănit. Departamentul pentru Situații de Urgență a anunțat că este pregătit pentru transportul în România în momentul în care o vor permite condițiile medicale.

Doi cetăţeni români au fost răniţi într-un accident rutier produs în Bulgaria, fiind implicate trei autoturisme, dintre care două înmatriculate în România și una în Ucraina. Cei doi cetățeni ucraineni au murit în urma impactului, potrivit primelor informații. Copilul acestora se află în stare gravă, la Terapie Intensivă.

Anunțarea autorităților bulgare a avut loc, luni, la scurt timp după accidentul în lanț de pe șoseaua General Toshevo – Balcic, între localitățile Kremena și Tsarichino, la ora 13:40. Două mașini înmatriculate în România românești s-au ciocnit cu un autoturism Mazda ucrainean care se deplasa în sens opus, a informat Direcția Regională a Ministerului bulgar al Afacerilor Interne, potrivit presei bulgare.

Citește mai mult pe REALITATEA.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA