27.6 C
Botoșani
joi, 1 iunie 2023

Accident cumplit la Vorona. Un bărbat şi-a zdrobit piciorul într-un motocultor

upu accident  motocultor (5)

Prin clipe de groaza a trecut, astazi dupa-amiaza un barbat de 40 de ani din satul Poiana, comuna Vorona, dupa ce si-a prins piciorul in lamele unui motocultor. Omul lucra in curte si cand a vrut sa intoarca motocultorul si-a prins piciorul intre lamele utilajului.

Un echipaj Smurd a plecat la locul cu pricina dupa ce cadrele medicale au fost anuntate ca este vorba de o fractura. Abia cand au ajuns acasa la barbat au descoperit ca piciorul acestuia era prins in motocultor si daca l-ar fi scos acolo victima ar fi pierdut foarte mult sange. Drept pentru care echipajul a solicitat o ambulanta cu medic, dar si un echipaj de descarcerare.

Victima a fost adusa la UPU cu tot cu o parte din lamele aparatului, acestea fiind scoase de militarii de la descarcerare sub supravegherea medicilor chirurgi.

“Am fost solicitati prin serviciul 112 de un echipaj SMURD la Vorona, pentru un barbat care prezenta un traumatism de membru  inferior prin strivire cu un motocultor, piciorul fiind incarcerat. Pacientul era stabil hemodinamic si a fost transportat la spital.”, a spus Daniela Amarandei, medic SJA Botosani.

Barbatul de 40 de ani a fost transferat pe sectia de ortopedie si va fi supus unei interventii chirurgicale.

upu accident  motocultor (6) upu accident  motocultor (4) upu accident  motocultor (3) upu accident  motocultor (2) upu accident  motocultor (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA