21.6 C
Botoșani
luni, 26 septembrie 2022

ACCIDENT cu zece victime în județul Botoșani GALERIE FOTO

Zece persoane, printre care șapte copii, au fost rănite în urma unui accident rutier produs în localitatea Loturi Enescu, municipiul Dorohoi. În eveniment au fost implicate două autoturisme.

La fața locului au ajuns două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, dar și o ambulanță SMURD, dar și patru echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

La sosirea forțelor de intervenție, șoferul uneia dintre mașini era încarcerat, iar celelalte victime erau ieșite din autoturisme. Toate persoanele erau conștiente.

Pompierii au extras victima, care a fost preluată de un echipaj de prim ajutor, iar celelalte persoane au fost evaluate la fața locului. Echipajele medicale au decis ca acestea să fie transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Cauza producerii accidentului va fi stabilită de polițiști. În ceea ce privește starea victimelor, medicii care îi examinează vor putea să ofere detalii. Copiii au între 5 si 14 ani și se aflau în aceeași mașină cu părinții lor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


ULTIMA ORA