Accident cu victime la Ripiceni. Un copil de 13 ani a fost rănit

127
627

accidentgiratoriu

Ieri seară, în jurul orei 22.00, în timp ce conducea un autoturism pe DN 24C, în localitatea Ripiceni, judeţul Botoşani, un tânăr de 23 ani, din comuna Ripiceni, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo, condus pe aceeaşi direcţie de un bărbat de 33 ani, în care se afla şi un minor de 13 ani.

În urma impactului, atelajul a fost proiectat într-un tractor staționat pe marginea drumului. După producerea accidentului, conducătorul autoturismului și-a continuat deplasarea, fiind depistat la scurt timp de către poliţişti, la domiciliu.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a minorului de 13 ani, care a fost transportat şi internat la Spitalul de Pediatrie Botoşani, precum şi rănirea conducătorului atelajului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în sânge. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei  de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie şi vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here