20.6 C
Botoșani
duminică, 14 aprilie 2024

Accident cu patru persoane rănite, în zona Lebăda din Botoşani GALERIE FOTO

accident lebada (22)

Un grav accident rutier, soldat cu patru persoane rănite, a avut loc în această dimineaţă în zona Lebăda de la ieşirea din municipiul Botoşani.

Din primele informaţii, o şoferiţă aflată la volanul unui Mercedes a încercat să vireze pentru a intra în curtea unei locuinţe, moment în care maşina a fost izbită de un Volkswagen care venea din spate. În urma impactului, trei persoane aflate în Volkswagen au fost rănite şi transportate la spital. Poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili cine se face vinovat de comiterea accidentului.

UPDATE La spital a fost adusa cu ambulanta si soferita din Mercedes. In stare critica se afla un barbat din Touran care a fost diagnosticat cu un traumatism cranio cerebral acut deschis si se afla in coma. La spital se afla un alt pasager din Touran, dar si soferul de 44 de ani.

„La fata locului am gasit doua victime, un barbat de 78 de ani ce prezenta traumatism cranio facial , o plaga mentoniera si dureri la nibelul soldului stang si inca o victima mult mai grava care a fost preluata de echipajul SMURD. Ulterior au mai fost solicitate inca doua ambulante”, a declarat Catalina Duhaniuc, medic SJA.
„Am fost anuntati de producerea unui accident rutier pe soseaua Iasului din municipiul Botosani.Din primele investigatii la fata locului am constatat ca autoturismul marca VW Touran nu a pastrat o distanta in mers corespunzatoare fata de autoturismul din fata, impactandu-l si proiectandu-l pe celelalt sens de mers. In cauza urmeaza sa efectuam cercetari si investigatii pentru a stabili cu exactitate modul de producerea evenimentului rutier”, a declarat agent sef principal Gabriel Botezatu, Biroul Rutier Botosani.

accident lebada (25) accident lebada (24) accident lebada (23) accident lebada (22) accident lebada (21) accident lebada (20) accident lebada (19) accident lebada (18) accident lebada (17) accident lebada (16) accident lebada (15) accident lebada (14) accident lebada (13) accident lebada (12) accident lebada (11) accident lebada (10) accident lebada (9) accident lebada (8) accident lebada (7) accident lebada (6) accident lebada (5) accident lebada (4) accident lebada (3) accident lebada (2) accident lebada (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA