9.7 C
Botoșani
duminică, 26 martie 2023

Accident cu două victime

accident zosin (1)

Vineri, la ora 09.10, o tânără de 24 ani, din com. Horodnic de Jos, jud.Suceava, a fost implicată într-un accident rutier soldat cu douăvictime.

Tânăra conducea un autoturism înmatriculat în Italia, pe DN 29A, pe relatia Vf. Câmpului – Dorohoi. La km. 30,  într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pe un sector de drum îngustat din cauza alunecărilor de teren, semnalizat prin indicatoare rutiere, nu a redus viteza de deplasare, împrejurare in care a intrat în coliziune cu roata stânga spate a semiremorcii de transport beton tractată de un autotractor condus din sens opus de un bărbat de 36 de ani, din mun. Piatra Neamț, care nu a respectat semnificația indicatorului „Prioritate pentru circulația din sens invers”.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a unui bărbat de 46 ani din mun. Dorohoi, internat la Spitalul municipiului Dorohoi și a unei femei de 53 ani, din com. Corlăteni, pasageri in autoturism. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, ulterior fiindu-le recoltate probe biologice.

Față de conducătoarea auto se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA