19.3 C
Botoșani
miercuri, 10 august 2022

Accident cu doi răniți în zona Stațiunii Popăuți

Două persoane, soț și soție, de 50 de ani, au fost rănite în urma unui accident rutier, produs în urmă cu puțin timp, în apropierea Stațiunii Popăuți. Autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de un copac de pe marginea drumului, iar în urma impactului femeia, pasageră pe scaunul din dreapta șoferului a rămas încarcerată.
La fața locului au ajuns în cel mai scurt timp, trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială de descarcerare, una de stingere și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.
După ce echipajul SMURD a stabilizat victima, pompierii au extras-o din autoturism, tăind portierele și stâlpul de susținere. Aceasta era conștientă și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Soțul acesteia a fost preluat de echipajul SAJ. Și acesta era conștient.
Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA