-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

Accesul pe stadion la meciul FC Botoşani-FC Braşov se face de la ora 12.00

News Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani, împreună cu efective din cadrul IPJ Botoşani, ISU Botoşani, Poliţia Locală Botoşani şi Anvi Professional Security, vor asigura ordinea publică la meciul dintre FC Botoşani şi FC Braşov, programat duminică de la ora 14.00.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu orele 12.00, în baza documentelor de acces emise de organizator. Comercializarea băuturilor alcoolice în zona stadionului este interzisă, conform legii 60/1991, în intervalul orar 12.00 – 16.00.

Jandarmeria recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, pentru a fi evitată aglomeraţia în jurul punctelor de intrare şi să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea duce la manifestări violente .

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă şi trebuie să ocupe doar locurile prevăzute pe documentele de acces.

Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. Participanţii la meci trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către stadion, în apropierea şi în incinta acestuia.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

84 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA