20.5 C
Botoșani
marți, 21 mai 2024

“Academia Alin Bejan” și-a premiat micii fotbaliști GALERIE FOTO

La doar o lună de la înființare, “Academia Alin Bejan” are deja aproximativ 60 copii care se antrenează de două-trei ori pe săptămână, care visează să ajungă Messi sau Neymar, dar cel mai important, fac mișcare într-un cadru organizat. În această după amiază, îmbrăcați în echipament sportiv, micii fotbaliști au venit la sala Colegiului Gheorghe Asachi pentru a participa la un eveniment special creat pentru ei.

Asistați din tribună de părinți și bunici, jucătorii “Academiei Alin Bejan” au primit câte un cadou de la Moș Crăciun, au urmărit un spectacol de datini și obiceiuri de iarnă iar la final au socializat. Alin Bejan, fostul mijlocaș și antrenor secund al FC Botoșani, spune că startul a fost bun și se așteaptă ca această academie de fotbal să crească de la an la an. El deja se pregătește pentru perioada caldă și a amenajat două terenuri cu gazon sintetic pe care se vor pregăti micii fotbaliști.

“Cu ajutorul colegului Cezar Nechita și a unor prieteni care ne-au ajutat cu ce au putut, am reușit să realizăm un eveniment de final de an. Vreau să le mulțumesc pentru sprijinul acordat. Avem doar o lună de când această școală de fotbal și-a început activitatea, copiii încep să vină, sunt mulțumiți de condiții și de antrenamentele pe care le facem. Sperăm ca ușor, ușor să ne dezvoltăm. Pe perioada sezonului rece vom face antrenamentele în sală iar din primăvară începem pregătirea pe noile terenuri sintetice”, a declarat Alin Bejan.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMA ORA