20.1 C
Botoșani
luni, 17 iunie 2024

A venit luna august, au început problemele. Era beat, conducea o maşină înmatriculată în Anglia, a provocat un accident şi a plecat de la faţa locului

politisti accident

La data de 04.08.2015, în jurul orei 15.30, poliţiştii Secţiei Rurale 1 Botoşani au fost sesizați de către S. M. din municipiul Botoșani, cu privire la faptul că în timp ce conducea un autovehicul pe DN 29D, în localitatea Stăuceni,  a fost acroşat de un alt vehicul, iar conducătorul acestuia nu a oprit, îndreptându-se către comuna Roşiori, pe DJ 296A.

La scurt timp, pe raza localităţii Stăuceni a fost depistat un autoturism înmatriculat în Anglia, care prezenta avarii la caroserie, iar în imediata apropiere a fost depistat R. I. de 43 ani, din comuna Gorbănești, care a declarat că este proprietarul autoturismului, dar că nu cunoaște cine l-a condus până în acel loc.

R. I. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere  anulat.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES





































ULTIMA ORA