20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

A trecut Prutul îngheţat pentru un loc de muncă în România

News Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi au întocmit dosar penal pe numele unui cetăţean moldovean, care a trecut ilegal frontiera de stat dintre Moldova şi România, peste râul Prut, cu intenţia de a găsi un loc de muncă în România.

În data de 8 februarie, o patrulă formată din poliţişti de frontieră de la Sectorul PF Rădăuţi Prut a depistat şi reţinut, pe malul drept al râului Prut, un bărbat care trecuse Prutul din Moldova în România pe un pod de gheaţă format pe râu.

În urma verificărilor specifice efectuate în cooperare cu autorităţile statului vecin, s-a stabilit că bărbatul se numeşte G.B., are 26 de ani şi este din R. Moldova.

În timpul cercetărilor, bărbatul a declarat că a plecat din Moldova cu intenţia de a găsi un loc de muncă în România, iar imediat după ce a trecut râul Prut pe podul de gheaţă, a fost depistat şi reţinut de poliţiştii de frontieră.

Pe numele cetăţeanului moldovean, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, bărbatul fiind predat autorităţilor de frontieră ale R. Moldova.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

127 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA