23 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

A rămas fără permis pentru că nu a acordat prioritate mașinii de Poliție

Un accident rutier a fost evitat în ultimul moment de o autospecială de poliție din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier, care se deplasa pe drumul județean D.J. 29 D, în momentul în care un alt autoturism a pătruns în fața sa,  de pe un drum fără prioritate.

Polițiștii Biroului Rutier se aflau în serviciul de patrulare și supraveghere a traficului rutier cu o autospecială de poliție neinscripționată, în momentul în care un autoturism, condus de un tânăr,  de 18 ani, din municipiul Botoșani care se deplasa pe un drum secundar, a pătruns pe drumul principal fără a acorda prioritate autovehiculele care aveau acest drept.

Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 1160 de lei, iar ca măsură coplementară a fost dispusă suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 60 de zile.

Pentru a evita să fiți implicați în evenimente nedorite vă recomandăm să adoptați o conduită preventivă la volan și să respectați regulile de circulație!

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA