0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

A murit medicul Ovidiu Alexa, șeful CPU Dorohoi. Avea 46 de ani

Medicul Ovidiu Nicolae Alexa (46 ani), coordonatorul Compartimentului Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi, a încetat din viață în această după-amiază.

Potrivit managerului Spitalului Dorohoi, medicul Valerian AndrieșOvidiu Alexa ar fi ajuns acasă, unde i s-a făcut rău. Partenera de viață a alertat cadrele medicale, sunând la numărul de urgență 112. Au ajuns la apartamentul din strada 1 Decembrie mai mulți medici și asistenți medicali din cadrul Spitalului, inclusiv Valerian Andrieș și Simona Moșneguțu, medic specialist ATI, care au încercat să-l resusciteze timp de o oră și jumătate, din păcate fără succes.

„A fost un om deosebit. A muncit enorm pentru spital, pentru pacienți, a salvat sute de vieți. Din păcate el s-a pierdut și din cauza muncii, a stresului de zi cu zi. Decesul colegului nostru este o dovadă în plus a stresului și epuizării personalului medical în această perioadă. Din păcate, inima unor colegi cedează. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace”, a declarat pentru Realitatea Dorohoiană, managerul Spitalului Municipal Dorohoi, medicul Valerian Andrieș.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA