23.1 C
Botoșani
miercuri, 31 mai 2023

A lovit un tânăr pe trecerea de pietoni dar a fugit de la locul accidentului de frică să nu fie bătut

 

News Ieri seară, în jurul orei 21.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112, de către un tânăr de 23 de ani, din municipiul Botoşani, cu privire la faptul că, în timp ce traversa strada Primăverii pe marcaj pietonal, în dreptul intersecţiei cu strada Mihail Kogălniceanu, a fost surprins şi accidentat de un autoturism al cărui conducător auto a părăsit locul faptei.

Poliţiştii rutieri s-au deplasat pe strada Primăverii, unde l-au identificat pe reclamant. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, tânărul a refuzat să fie transportat la o unitate medicală, pentru a-i fi acordate îngrijiri şi pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemie; de asemenea, acesta a refuzat să indice locul faptei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr de 22 ani, din comuna Truşeşti, judeţul Botoşani, ca fiind conducătorul auto implicat în evenimentul sesizat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Tânărul a declarat organelor de poliţie că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Primăverii din municipiul Botoşani, ajungând la intersecţia cu strada Mihail Kogălniceanu, a observat un grup de tineri care se deplasau haotic pe marcajul pietonal, iar în timp ce unul dintre ei a traversat în fugă, un alt tânăr i-a deschis portiera autoturismului, întrebându-l de ce nu se opreşte şi manifestându-se agresiv, motiv pentru care a plecat de la faţa locului.

În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii faptelor reclamate.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

168 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA