0.6 C
Botoșani
marți, 29 noiembrie 2022

A început revelionul de trei zile al liberalilor GALERIE FOTO

News După Revelionul pensionarilor organizat în două zile de primăria municipiului, a venit rândul Revelionului organizat de Florin Ţurcanu şi Partidul Naţional Liberal. Diferenţa este că Revelionul liberalilor se organizează în trei zile iar numărul participanţilor este mai mare.

Iniţial, Revelionul pensionarilor trebuia să fie organizat cu bani de la Consiliul Judeţean dar preşedintele Florin Ţurcanu s-a răzgândit şi i-a pus pe liberali să facă cheta şi să adune circa un miliard de lei vechi pentru această acţiune. Astăzi, circa 600 de pensionari petrec la restaurantele Hotelului Rapsodia. Mulţi dintre ei au venit înainte de ora stabilită pentru a fi siguri că vor prinde un loc cât mai bun. În jurul orei 17.30 şi-a făcut apariţia şi Florin Ţurcanu, preşedintele PNL şi Consiliului Judeţean. Acesta a mers pe la fiecare masă şi a stat de vorbă cu pensionarii.

Partea artistică a fost asigurată de Rapsozii Botoşanilor.

La acest revelion au venit mai mulţi membri PNL printre care senatorul Viorel Grigoraş, deputatul Roxana Anuşcă Ţurcanu sau viceprimarul Cătălin Lupaşcu. În schimb, au lipsit deputaţii Verginel Gireadă şi Costel Şoptică.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

470 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA