27.6 C
Botoșani
joi, 1 iunie 2023

A început războiul între USR și PSD Botoșani: „Le e frică de noi”

USR Botoșani a depus o solicitare la Consiliul Local pentru acordarea unui spațiu iar proiectul a fost pus pe ordinea de zi a ședinței de astăzi. La ședință, au participat mai mulți membri USR, îmbrăcați cu tricouri inscripționate cu însemnele partidului.

Aceștia a venit să vadă cum votează consilierii locali și care se opune proiectului. Viceprimarul Cosmin Andrei a avut prima reacție și a transmis un semnal clar că social democrații nu vor vota pentru acordarea spațiului solicitat de USR. Acesta nu a ratat momentul să-i atace din nou pe liberali, spunând că aceștia au două sedii în municipiul Botoșani. Imediat au venit reacțiile primarului Flutur și consilierului local Eugen Țurcanu. Într-un final, s-a supus la vot iar pesediștii care au majoritatea în CL s-au abținut.

Reprezentanții USR au spus că nu se așteptau la o astfel de atitudine din partea viceprimarului Cosmin Andrei și a consilierilor PSD.

„Mă gândeam că a înțeles toată lumea că e momentul să intrăm în normalitate, să colaborăm și să facem lucruri bune pentru Botoșani. Mă gândeam că nu ar fi o problemă un sediu pentru noi. Se pare că le e frică de noi și fac tot ce le stă în putință să ne pună bețe în roate. Vom face o nouă solicitare și o să vrem și o justificare a votului de astăzi. Mă gândeam că se dezbate mai mult într-o ședință de Consiliu Local. Ei fac o politică dar nu o politică pentru interesul public. Nu ne așteptam să pice proiectul, mi se părea o chestie de bun simț”, a spus Andrei Drancă, președintele USR Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA