16.4 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

A fost cel mai mare dușman al PSD-ului dar este convins că social democrații vor câștiga alegerile la Botoșani: Pot obține 57-58%”

Partidul Social Democrat este favorit să câștige alegerile europarlamentare la Botoșani chiar imaginea acestei formațiuni politice a fost afectată de unele decizii luate de Liviu Dragnea.

Florin Țurcanu, fost președinte PNL Botoșani, consideră social democrații vor câștiga fără emoții alegerile europarlamentare. El se așteaptă ca social democrații să obțină peste 50% în județul Botoșani.

„La ora actuală, PSD-ul este sus. Are o echipă unită și la europarlamentare vor depăși 50% în județul Botoșani. Dacă se supără și vor, pot obține 57-58%. PNL va fi pe locul doi. Pe locul trei cred că va fi Pro România, pe patru va fi ALDE iar pe cinci va fi USR. PSD-ul are o structură de partid bine organizată. Eu am lucrat cu ei în USL. Înainte de a se număra voturile, ei cunosc câte voturi vor lua în fiecare secție de votare”, a spus Florin Țurcanu care se așteaptă ca primarii PNL să nu se implice prea mult în această campanie electorală:

„Primarii PNL au motivația pentru a ieși din case și a merge din poartă în poartă să ceară cetățenilor votul? Dacă Costel Șoptică și echipa lui găsește răspunsul și îi motivează, se vor vedea rezultatele”, a mai spus Țurcanu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMA ORA