13.3 C
Botoșani
luni, 23 mai 2022

A ajuns în arestul poliţiei după ce a tâlhărit o femeie în vârstă de 79 de ani

politie arestat1

La data de 10.03.2015, în jurul orei 16.40, poliţiştii din comuna Rădăuți-Prut au fost sesizați cu privire la faptul că în aceeași zi, în jurul orei 16.30, o femeie în vârstă de 79 ani, din localitatea Rediu, a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie.

Primele cercetări efectuate de poliţişti au stabilit că, la data şi ora menţionată, persoana vătămată a surprins în locuinţă un bărbat care sustrăsese o sumă de bani dintr-o cameră a imobilului. Pentru  a-și asigura scăparea și pentru păstrarea banilor sustrași, bărbatul a exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate, după care a părăsit în fugă locul faptei.

Continuarea cercetărilor a condus la identificarea lui N.L. de 37 ani, din comuna Rădăuţi Prut, judeţul Botoşani ca fiind principalul bănuit de comiterea faptei reclamate; asupra acestuia au fost găsiţi o parte din banii sustrași din locuinţa părţii vătămate.

Față de N. L. s-a dispus măsura reținerii pentru 24 ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca pe numele său să fie formulată propunere de arestare preventivă; în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA