6.6 C
Botoșani
vineri, 25 octombrie 2024

Liniște la FC Botoșani: “Le-am dat primele aproape la zi”

Patronii sau managerii mai multor cluburi din România au vorbit deja despre reducerea contractelor jucătorilor sau chiar trimiterea acestora în șomaj tehnic. Aceste măsuri nu vor fi aplicate și la FC Botoșani.

Valeriu Iftime, patronul clubului FC Botoșani, a precizat că a plătit primele jucătorilor și că până pe 15 aprilie ar trebui să le vireze în conturi prima rată contractuală din acest an. Încă nu are banii dar este convins că nu vor fi probleme.

“Noi plătim salariile la trei luni. Până pe 15 aprilie trebuie să plătesc contractele pe ultimele trei luni. Trebuia să am banii din drepturile TV. Le-am dat primele aproape la zi și erau niște prime interesante. În momentul acesta nu am un scandal, legat de bani”, a spus Valeriu Iftime.

Patronul FC Botoșani a precizat că nu există riscul să piardă vreun jucător și că toți vor veni în momentul care se va relua pregătirea.

“Toți vor să revină, abia așteaptă să joace fotbal. Sună și întreabă când revin. Atmosfera este bună, ei vor să joace fotbal. Toți fotbaliștii sunt sub contract, nimeni nu poate pleca. Cei mai buni nici nu au plecat din Botoșani. Marko Dugandzic a plecat dar vrea să revină, are un vestiar bun, echipa joacă pentru atacantul central. Îl aștept și pe Mihai Roman să revină”, a mai spus Valeriu Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA