8.3 C
Botoșani
sâmbătă, 26 octombrie 2024

Mesajul unui tată care a ajuns la urgențe cu copilul de numai o lună: ”EVITAȚI SPITALUL DE COPII BOTOȘANI!”

Un botoșănean a postat un mesaj pe facebook în care descrie experiența avută la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Botoșani. A mers cu copilul în vârstă de o lună la urgențe, a fost trimis la un alt spital iar până la urmă a mers la Iași pentru a afla un diagnostic.




„EVITATI SPITALUL DE COPII BOTOSANI! 
Nici nu stiu cum sa incep, tocmai ce-am trait cea mai neplacuta experienta.
Saptamana trecuta baietelul meu de doar O LUNA a cunoscut pentru prima data personalul spitalului de copii in sistem de urgenta, un personal pur si simplu fara un interes fata de cei din jur.
Am ajuns la spital din cauza unor sangerari in scaune, ca parinte te panichezi si apelezi direct la serviciile de urgenta. 
Toate bune si frumoase pana ajungi la fata locului dupa lucrurile se schimba. Astepti ore intregi pana ca cineva sa se interseze si de situatia copilului tau, dupa ce fac acel zis „consult” ( apasare pe abdomen si luat febra) te lasa sa astepti nestiind ce are, si astepti si nu ai ce zice ptr ca ei is intr o munca continua si intrun final vin cu o fisa si te trimit la un alt spital fara ati spune ce are copilul tau.
Si te duci si la urmatorul spital speriat faci ce iti zice „doctorul”, acolo ce sa vezi. 
O pers draguta cea ne a spus ca nu are nimic infectios, la care verdictul e sa ne intoarcem la URGENTE, la un pediatru si tocmai ce de acolo am fost trimisi.
Bineinteles nu ne am mai intors ce am plecat acasa cu gandul ca a doua zi o sa mergem la un doctor privat.
Astazi am mers la sa fac o programare ptr cel micut si doamnele de acolo m au sfatuit sa merg la IASI, am venit la Iasi si am povestit prin ce am trecut si s au ocupat rapid de copil. I s au facut analizile a fost internat si acum ii in siguranta.
Acum eu ma intreb de ce nu se poate si la noi, de ce nu i se face copilului o analiza sa vada ce are, de ce ne PASEAZA la orice alt spital 
DE CE SE MAI NUMESTE SPITAL DE URGENTE?
De ce o trebuit sa vin atatia km ptr a afla de situatia copilului meu
Si ar fi multe DE CE
Stimati Doctori ganditi va si puneti va in locurile noastre! 
Poate nu sunt in masura sa judec pe nemeni , dar zilele acestea m au marcat”, este mesajul postat de Răzvan.

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA