4.4 C
Botoșani
vineri, 25 octombrie 2024

FC Botoșani – Gaz Metan 1-0. Cr. Pustai: E destul de frustrant să pierzi pe final

Profesorul Cristi Pustai a plecat fără niciun punct de la Botoșani deși spera să obțină un rezultat pozitiv care să mărească șansele echipei sale de a se salva de la retrogradare.




Între FC Botoșani și Gaz Metan au fost în ultima perioadă meciuri multe rezultate de egalitate și puține goluri marcate. Cristi Pustai a glumit la finalul jocului spunând că înfrângerea de astăzi s-a datorat faptului că Gaz Metan s-a impus în tur cu 1-0.

„Un meci în care miza nu a mai fost atât de mare pentru echipa gazdă. Punctele puse în joc sunt importante pentru că și ei vor participa în acest play-out, din păcate. Au avut un parcurs bun și e destul de frustrant să pierzi pe final. Noi am încercat să vedem cu cât intrăm în sezonul ăsta, dacă rămânem cu 8 puncte, cu 9 sau cu 10. Din trei variante am ales-o pe cea mai slabă. A fost un teren greu și un meci conform cu temperatura și cu toate celelalte. Ocazii foarte puține. Astea instră in istoria meciurilor dintre Gaz Metan și Botoșani. În ultima vreme am făcut doar 0-0. Noi am fost de vină că am rupt această tradiție și am câștigat în tur. Acum am primit înapoi ceea ce am făcut în tur”, a spus Cristi Pustai.

În momentul de față, FC Botoșani este în situația formației Gaz Metan din sezonul trecut. Ambele echipe au fost pe loc de play-off până la finalul campionatul dar au ajuns în play-out.

„În campionatul am pierdut mai … am avut un avantaj mai mare dat pe măsură ce se termina campionatul, echipele din spate câștigat toate punctele puse în joc. Am pierdut o distanță de nouă puncte. Am ieșit în ultima etapă. Echipele mari, cu spectatori, își revin pe final și obțin maxim de puncte. În cinci meciuri ne trebuia o victorie și noi am făcut două rezultate de egalitate”, a mai spus Cristi Pustai.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA