4.4 C
Botoșani
vineri, 25 octombrie 2024

FC Botoșani – Gaz Metan 1-0. ROMAN aduce 3 puncte – LIVE – GALERIE FOTO

FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș se întâlnesc într-un meci care nu mai are o miză foarte mare. FC Botoșani a ratat play-off-ul în etapa trecută, după înfrângerea de la Viitorul.

FC Botoșani a început în atac partida în atac dar fără vreo ocazie importantă la poarta lui Răzvan Pleșca, fostul goalkeeper al botoșănenilor. În minutul 17, Golofca a avut șansa de a deschide scorul dar a fost blocat de Pleșca. Șapte minute mai târziu, Golofca are din nou șansa golului dar greșește execuția din interiorul careului. Replica oaspeților vine imediat dar Sergiu Popovici șutează peste poartă din interiorul careului.

În minutul 30, Roman driblează în marginea careului și șutează dar mingea trece pe lângă poartă. Același Roman execută o lovitură liberă de la 20 de metri dar nu prinde cadrul porții.

În minutul 36, Golubovic cade în careul după un duel cu Mitic iar Sebastian Colțescu dictează penalty. Mihai Roman execută și marcheză iar din minutul 37 FC Botoșani a intrat în avantaj.

Repriza secundă a început cu Gaz Metan în atac dar fără nicio ocazie la poarta lui Cobrea. În minutul 55, Golofca este schimbat cu Chitoșcă iar la ieșirea de pe teren este apostrofat de puținii suporteri prezenți în tribune.

În minutul 63, acțiune prelungită de atac a botoșănenilor, mingea ajunge la Mușat care șutea peste poartă din marginea careului. Chitoșcă a avut șansa a de mări avantajul botoșănenilor în minutul 70 dar a șutat peste poartă din interiorul careului. Patru minute mai târziu, Axente are și el șansa golului dar Răzvan Pleșca se opune.

În minutul 88, Moruțan șutează de la 20 de metri dar Pleșca prinde. Pe finalul partidei, FC Botoșani a ținut mingea departe de poarta lui Cobrea și a reușit să se impună cu 1-0.

………..

Interes scăzut pentru partida dintre FC Botoșani. Ratarea play-off-ului și temperatura de -8 grade resimțită i-a făcut pe suporterii botoșăneni să urmărească meciul la televizor. Aproximativ 500 de suporteri au venit să asiste la acest meci.

Terenul arată în condiții bune ținând cont că în ultimele 24 de ore a nins abundent. În această dimineață, zeci de persoane, inclusiv suporteri, au venit să deszăpezească terenul. De asemenea, a fost pornită și instalația de încălzire a gazonului.

FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, Burcă, Miron, Mușat – Tincu, Achim – Roman (84 Moruțan), Oaidă, Golofca (55 Chitoșcă) – Golubovic (69 Axente)

  • Rezerve: Pap, Fl. Acsinte, Plămadă, Cucu, Moruțan, Chitoșcă, Axente

Gaz Metan: Pleșca – Crețu (59 Viegas), Sîrghi, M. Constantin, Sg. Popovici – Diogo Gomes, Rosado (24 Mitic) – Caiado (46 Chamed), Tîrcoveanu, Lopez Fernandez – Rondon Fernandez

  • Rezerve: Greab, Neagu, Chamed, Viegas, Monole, Mitic, Bușu

Arbitri: Sebastian Colțescu (Craiova) – Adrian Ghinguleac, Ciprian Danșa

  • Observatori: Iulius Nemțeanu, Marian Dorobanțu

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA