6.6 C
Botoșani
vineri, 25 octombrie 2024
Array

Cornel Şfaiţer: „Nu ne putem dispersa de mulţi jucători. Vrem să arătăm bine şi în primăvară”

În ultima perioadă, au apărut discuţii despre plecarea mai multor jucători de la FC Botoşani, în pauza de iarnă. Moruţan şi Mihai Roman sunt doriţi de Gigi Becali la FC SB iar Mihai Bordeianu este pe lista de achiziţii a CFR-ului, el fiind foarte apreciat de Dan Petrescu.




Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, spune că nu va accepta să plece mai mulţi jucători în această iarnă.

„Nu ne putem dispersa de mulţi jucători. Vrem să arătăm bine şi în primăvară pentru că vor fi destule jocuri. Noi am găsit soluţii să înlocuim jucătorii care au plecat. Suntem de felicitat că am reuşit să ţinem nucleul ăsta de jucători. Ar fi formidabil să-i avem şi în 2018. Avem nevoie de peste 40 de puncte pentru a ajunge în play-off. Astra şi Viitorul au venit tare. Vor fi nişte finale în următoarele etape. Vor fi meciuri de mare luptă”, a spus Cornel Şfaiţer,

„Nu vreau să cred că vor fi jocuri de culise. Eu cred în forţa grupului nostru. Nu am fost o echipă avantajată. Am promovat doar pe teren. De la an la an am crescut, acum suntem o echipă matură şi merităm să fim acolo. Ne putem lupta de la egal la egal cu orice echipă din campionatul nostru. Avem un public minunat, o echipă preocupată de joc şi nu am cerşit niciodată. E neplăcut când se discută de o echipă ca Botoşani că este avantajată. E o minciună. E o jignire la adresa noastră. Greşeli au fost tot timpul dar noi nu am fost vocali. Făcând o analiză, nimic nu rămâne neplătit. Am fost învinşi la Craiova dintr-o eroare mică de arbitraj. S-a întors întors în retur, dacă o fi fost aşa. În niciun caz nu a fost o greşeală intenţionată a unei brigăzi conduse de Ovidiu Haţegan”, a mai spus preşedintele FC Botoşani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES








































ULTIMA ORA