4.4 C
Botoșani
vineri, 25 octombrie 2024
Array

Astăzi ora 18.00: Concordia Chiajna – FC Botoşani. C. Enache: Va fi un context greu pentru noi

După calificarea în sferturile Cupei României, jucătorii şi antrenorii FC Botoşani şi-au propus să obţină un rezultat pozitiv şi în această după amiază la Chiajna. Ei şi-ar dori să menţină seria de meciuri fără înfrângere începută în prima etapă a returului.




Pentru meciul de la Chiajna, Costel Enache nu se poate baza pe mai mulţi jucători. Cele mai importante absenţe sunt Mihai Roman şi Bogdan Unguruşan.

“Este un meci foarte greu. Din punctul meu de vedere, Chiajna este într-un moment foarte bun, are un joc eficient, un joc bine pus la punct, mai este și specificul terenului care ajută echipa gazdă. Va fi un context greu pentru noi. Inevitabil, apar accidentări şi suspendări dar trebuie să căutăm soluții şi nu să ne plângem. Ne dorim să rămânem neînvinşi dar o să vină și înfrângerea. Important este să menținem valorile și principiile după care ne ghidăm. Putem pierde un meci, oricine înțelege lucrul ăsta, dar atunci când pierdem să știm cum de am făcut tot ce am depins de noi”, a spus Costel Enache.

Antrenorul botoşănean le dă în continuare credit jucătorilor străini chiar dacă ei nu au impresionat până acum. El le-a cerut suporterilor să aibă răbdare cu aceşti jucători şi este convins că aceştia vor confirma.

“Mi-a fost greu când am venit de la Piatra Neamț la Botoșani. Am avut nevoie de o mică perioadă de adaptare, moldovean fiind, cunoscând zona și comunicând foarte ușor. Trebuie sa intelegem foarte bine că nu e ușor să vii dintr-o altă cultură, distanță, într-un mediu nou, cu o comunicare mai greoaie și să fii peste noapte decisive. Trebuie să îi sprijinim, sunt băieți de bun simț care muncesc foarte bine din partea mea au sprijinul și respectul cuvenit”, a mai precizat Costel Enache.

Esteban: “O să fie o partidă dificilă la Chiajna. Eu mă simt pregătit, am început să mă antrenez de câteva zile și sper să joc şi să îmi ajut echipa. Sunt mulțumit că antrenorul ne acordă încredere atât mie cât și celorlalţi jucători și îmi doresc să joc. La început am jucat mai puțin după care am avut ghinionul să mă accidentez, am avut nevoie de recuperare. Acum aștept să joc, sunt pregătit sută la sută să joc”

B. Kuku: “Ne așteaptă un meci foarte dificil la Chiajna. Mergem acolo să facem un meci bun şi să ne întoarcem cu cele 3 puncte Asta e cel mai important. Venim după un meci foarte greu în cupă, pe un teren foarte greu. Îmi doresc să marchez în fiecare meci”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES








































ULTIMA ORA