10 C
Botoșani
vineri, 25 octombrie 2024

Forin Andone este aproape de un transfer în Anglia

florin-andone

Florin Andone ar putea părăsi campionatul Spaniei în această iarnă. Tot mai multe indicii conturează scenariul unui transfer în Premier League, acolo unde atacantul român este dorit cu insistenţă.

Jurnaliştii de la MundoDeportivo scriu că Andone se află pe lista scurtă a formaţiei aflată în acest moment pe ultimul loc din Premier League. Sunderland a marcat doar 14 goluri în campionatul Angliei şi are nevoie disperată de un atacant pentru a întări compartimentul ofensiv.

Andone, după o perioadă de acomodare, a reuşit să marcheze cinci goluri în ultima lună în Primera şi a început să atragă atenţia asupra sa. Dat fiind faptul că românul este un vârf insistent care se luptă de la egal la egal cu orice fundaş din prima ligă spaniolă, englezii îl văd pe Andone drept un atacant care s-ar putea descurca fără probleme în fotbalul fizic din Anglia.

Transferul lui Andone în Premier League ar putea fi blocat însă de cei de la Deportivo. Gruparea spaniolă a plătit 4,5 milioane de euro pentru român în această vară şi este de aşteptat ca oamenii din conducerea clubului să nu fie de acord cu cedarea lui Andone după doar un tur de campionat.

Sursa: Prosport.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES








































ULTIMA ORA